Afspraken over het gebruik van De Schakel Afspraken over het gebruik van De Schakel
Verruimde coronamaatregelen
Van ‘Gebouwen Beheer’ is een brief gekomen met algemene richtlijnen voor het gebruik van de kerkgebouwen in Leeuwarden. De wijkkerkenraad heeft naar aanleiding van deze brief besproken hoe wij het beste met deze regels om kunnen omgaan.

Beperkt gebruik van De Schakel
De Schakel is tot 1 september alleen te gebruiken voor de zondagse diensten en de noodzakelijke kerkelijke vergaderingen. Daarvoor is zaal 4-5 beschikbaar en de kerkzaal natuurlijk.  In zaal 4-5 kunnen maximaal 10 personen bij elkaar komen omdat de 1½ meter afstand nog steeds geldig is.
De soosruimte/huiskamer en kerkenraadskamer en het kantoortje zijn ‘afgesloten’.

In zaal 4-5 staat desinfecterend materiaal klaar om de tafels, stoelen, deurkruk, lichtknopje e.d. af te nemen als je er gebruik van hebt gemaakt.
Beperk het gebruik van de toiletten en de keuken. En maak, wat je gebruikt, ook schoon! (kopjes en glazen spreekt voor zich; maar ook dienblad, kannetjes, kraan, tafel, handvat afwasmachine etc.) 

Alle bijeenkomsten aanmelden 
Geef s.v.p. aan wat je gaat doen en met hoeveel mensen (en welke ruimte je zou willen) bij:  info@grotekerkleeuwarden.nl of per telefoon 's morgens tussen 9.00 uur en 12.00 uur op tel nr. 058 212 83 13. Ook een werkoverleg met twee of drie personen moet wel ‘even in de agenda’. 

Voorlopig zijn dit de mogelijkheden. Zodra er meer kan, wordt dat bekend gemaakt.
terug