Coronamaatregelen Coronamaatregelen
Beste mensen van wijkgemeente Camminghaburen,

Op 12 januari kregen wij te horen tijdens de persconferentie van de regering dat de lockdown verlengd is tot 7 februari. En, hoewel er is begonnen met het vaccineren, is de situatie zorgelijk vanwege een erg besmettelijke nieuwe variant van het virus.
Dit betekent dat we in ieder geval tot nader order geen kerkdiensten kunnen houden met bezoekers. Op dit moment is het niet te zeggen of dat, vanaf 7 februari, wel weer mogelijk zal zijn.

Intussen is er bericht gekomen van de Protestantse Kerk van Nederland en ook vanuit de Classis waarin wij werden opgeroepen ook het zingen, (ook door voorzangers) in de kerk te stoppen.
We moeten, met de huidige besmettingscijfers en de nieuwe variant van het virus, uiterst voorzichtig zijn en alle risico’s vermijden. Ook aan deze oproep hebben we gehoor gegeven.
Al met al komt het erop neer dat we met zo min mogelijk mensen in De Schakel aanwezig zijn tijdens de kerkdiensten.

We zijn dankbaar, in deze situatie, voor onze moderne techniek en de vrijwilligers die dit voor ons regelen en de uitzending van de zondagse kerkdienst mogelijk maken. De kerkdiensten zijn te volgen via onze homepage bij SchakelTV. En dat doen steeds meer mensen trouw elke zondag.
Het is fijn om ons op die momenten verbonden te weten.

Met vriendelijke groeten,
Janny Berg, voorzitter wijkkerkenraad
terug