Kerstproject Stad van vrede Kerstproject Stad van vrede
Zondag 3 december a.s. gaan we los!
We gaan samen bouwen aan de Stad van Vrede. In De Schakel wordt op dit moment al hard gewerkt om de eerste contouren van de stad aan te leggen. Als u zondag naar de eerste Adventszondag komt dan ziet u de Stad van Vrede in aanbouw. Dat geeft al een heel mooi inkijkje. Kom vooral kijken en doe samen inspiratie op.
Na de dienst kunnen we samen starten met het maken van uw eigen huis van Vrede. Dat doen we in zaal 4 en 5 waar u van harte voor bent uitgenodigd om aan te schuiven. We leggen dan uit wat de bedoeling is, en staan de tafels met materiaal klaar. Wij zorgen voor muziek, er is koffie/thee en iets lekkers.
Als u zorgt voor een doosje van max 18x12x25 cm, formaat kleine schoenendoos, macaroni, vla-pak enz. dan kunt u zondag al aan de slag. Wilt u thuis uw huisje maken? Zondag ligt de werkbeschrijving op papier voor u klaar.

Hoe bouw je nou een eigen huis van Vrede ?
Hiervoor hebben we een Werkbeschrijving gemaakt. Hierin vindt u alle informatie. De werkbeschrijving wordt als een aparte bijlage meegezonden onder aan deze nieuwsbrief.  Lees goed de beschrijving door voordat  u begint, want er zijn wel een paar zaken waar u rekening mee moet houden. En dan mag u zo creatief zijn als u kunt, als we maar kunnen zien dat het uw/jouw huis van Vrede is. Hoe ziet Vrede er voor u/jou uit ? Hoe is dat aan uw huis te zien ?  Op kerstavond bouwen de stad zo op dat iedereen de huizen goed kan bekijken.

Knutseldata:
  • Zondag na de dienst op 3 december en 10 december tot 12.30 uur.
  • Op zaterdag 9 december en zaterdag 16 december van 10.0012.30 uur).
Iedereen is van harte welkom, ook als u gasten heeft, een familielid kan aanschuiven, buurmannen, buurvrouwen, (klein)kinderen. We maken er een fijne adventstijd van. En ook al staat de wereld op zijn kop, en zijn er veel zorgen, wij gaan bouwen. Bouwt u mee ? We zijn nu al benieuwd naar alle creaties.Oproep voor extra materialen:
Voor de knutseltafels kan nog steeds materiaal worden ingeleverd. Stof, wol, behang, folie, ijscostokjes, klein hout materiaal, raffia, doosjes, crêpe papier, rietjes, lint, ijzerdraad, knoopjes, vilt. We houden van hergebruik van spullen, nieuw kopen is niet nodig.

Werkgroepen:
Samen knutselen in een werkgroep is mogelijk. Als u daar meer over wilt weten, mail ons dan. We helpen u/jullie graag op weg.
Graag tot zondag !
Namens de Kerst projectgroep De Schakel
Martina van der Snee  
Judith Wietsma 
terug