PKN
Protestantse Wijkgemeente Camminghaburen
 
Missionair werk Missionair werk

Met het missionaire werk wil de gemeente God en de kerk zichtbaar maken in de wijk. Daarom organiseren we activiteiten die gericht zijn op alle wijkbewoners in Camminghaburen. Zo wordt geprobeerd op allerlei creatieve manieren de mensen van Camminghaburen die niet bij de kerk betrokken zijn, te laten weten wat ons als wijkgemeente beweegt.

Meer informatie over:

 
Oud Papier Actie (OPA) Oud Papier Actie (OPA)

Het oud papier in onze wijk wordt al jaren door de Protestantse Wijkgemeente gecoördineerd en ingezameld. Het inzamelen vindt plaats op vaste avonden vanaf 18.30 uur: de tweede woensdag van de maand in Camminghaburen Noord en de daarop volgende donderdag in Camminghaburen Zuid.  

De werkgroep Oud Papier verdeelt de opbrengsten over projecten in en buiten de wijk en binnen de Protestantse wijkgemeente.

Voor het inzamelen zijn ongeveer 10 vrijwilligers per avond nodig. Mensen die graag mee willen helpen met de inzameling kunnen zich melden bij:

Niek Santema, telefoon (058) 266 01 51, e-mail

 
Open maaltijden Open maaltijden

Elke tweede woensdag van de maand is er een 'open maaltijd' waar mensen van binnen en buiten de kerk kunnen genieten van een maaltijd tegen een zeer redelijke prijs. De data staan in de agenda. De kosten zijn 4 euro per persoon.

Opgave op maandagmorgen tussen 09.00 en 11.00 uur voorafgaande aan de open maaltijd bij Gretha van Dijk, telefoon (058) 266 29 63.

 
Rommelmarkt Rommelmarkt

Elk jaar wordt er op de derde zaterdag in maart een rommelmarkt in De Schakel gehouden. De opbrengst  is bestemd voor twee goede doelen en de wijkkas.
Informatie bij Anita Smit, telefoon 0518 40 33 32  e-mail

Wij hebben  een plek gevonden voor de grote spullen van de rommelmarkt.
De familie Jager heeft een deel van hun schuur het hele jaar door ter beschikking gesteld voor de rommelmarkt. Daar zijn we heel blij mee.

Vanaf nu is het ook mogelijk om grote en waardevolle spullen voor de rommelmarkt op te slaan bij Dick en Klara Jager in Suwâld. Dus als u meubelstukken heeft die u niet meer kunt gebruiken en aan de rommelmarkt schenkt, kunt u met hen contact opnemen.
Het liefst willen ze dat u ze zelf kunt brengen maar ophalen is evt. ook geen probleem. Hun adres en telefoonnummer is: Aldemiede 12, 9265 XJ Suwâld, (0511) 43 14 34.

 
Stamtafel Stamtafel

Elke vrijdagmorgen zijn er in De Schakel stamtafelbijeenkomsten van 10.30-12.00 uur. Iedereen uit de wijk die zin heeft in een bakje koffie of thee en een praatje is welkom. Soms is er een creatieve activiteit waaraan naar keuze al of niet meegedaan kan worden. Soms wordt er met elkaar geluncht. De deelname aan alle stamtafel-activiteiten is gratis. De stamtafel is niet uitsluitend bedoeld voor leden van De Schakel, maar voor alle wijkbewoners van Camminghaburen. Neem dus gerust iemand mee.

 
Activiteitenmiddagen op dinsdag Activiteitenmiddagen op dinsdag

Naast de stamtafel is er nu ook een activiteitenmiddag op dinsdag voor wijkbewoners uit Camminghaburen in De Schakel. Van 14.30-16.00 uur bent u welkom op deze doe-middag waar aandacht is voor o.a. schilderen en bloemschikken. Een groeiende groep wijkbewoners, vaak alleenstaand, heeft behoefte aan gezelligheid en contact.
Deelname aan deze activiteit is gratis

 
 

Inloggen


Activiteitenmiddag
datum en tijdstip 26-03-2019 om 14:30 uur
meer details

Leerhuis theologie
datum en tijdstip 28-03-2019 om
meer details

Cantorij/zanggroep
datum en tijdstip 28-03-2019 om 20:00 uur
meer details

- 4e Zondag in de 40-dagentijd -
datum en tijdstip 31-03-2019 om 9:30 uur
meer details

 
Datum Samenschakeldag bekend
Houd zondag 30 juni vrij voor deze gemeente-activiteit.
Meer informatie volgt t.z.t.
 
Contact
meer
 
Grote letter
meer
 
Korte gedachte voor vandaag
Uit het boek: Vrede in je hart, Frère Roger van Taizé
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.