Materiaal ZWO voor Pasen Materiaal ZWO voor Pasen
Op 23 februari en 1 maart kunt u bij de ZWO-tafel in De Schakel onderstaande materialen voor de komende veertigdagentijd vinden.‘Sta op!' is het thema van de veertigdagentijdkalender 2020. De kalender daagt u uit tot bezinning op weg naar Pasen. Naast een dagelijkse bijbeltekst vindt u gedichten, liederen, quotes, recepten en vastentips.
De kalender kost € 1,-
♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦
De vastenkaart biedt voor elke week een uitdaging om invulling te geven aan vasten: door ergens van af te zien (zoals vlees of alcohol of tv-kijken) of door met iets nieuws te beginnen (een kaartje sturen of tijd maken voor gebed en stilte). Op de kaart houdt u bij hoeveel tijd/geld u bespaart en wat u kunt inzetten om op te staan en in actie te komen voor een van de projecten in de veertigdagentijd.
♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦
Spaardoosje voor de veertigdagentijd, om te sparen voor de projecten van de veertigdagentijdcampagne ‘Sta op!’ De doosjes worden uitgedeeld in de kindernevendienst en weer ingenomen kort voor en met Pasen
♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦Hoe kun je de veertigdagentijd concreet maken voor kinderen? Ze bewust maken van het toeleven naar Pasen? Met deze vasten-kaart voor kinderen kun je ook met de kinderen aan de slag rond het vasten. De kaarten worden o.a. in de kindernevendienst uitgereikt.
♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦
terug