Overstappen en drive through Overstappen en drive through

Zondag 28 juni is de overstapdienst  van de tieners van groep 8. Deze keer is de overstapdienst in en vanuit De Schakel. We hadden het graag ergens buiten willen vieren op de Samenschakeldag. Maar onze 6 tieners (Justus Dijkstra, Anne van Aalst, Imke van der Snee, Esther Wallet, Ruben Riepma en Lauri Rodenhuis kunnen niet wachten.
Zij willen verder en dus ‘overstappen’ van de kindernevendienst, de deur door en aansluiten bij de andere tieners. Een mooi, belangrijk en feestelijk moment!

Helaas kunnen in De Schakel alleen deze 6 met hun ouders aanwezig zijn. Terwijl velen zich altijd bij deze overstap heel betrokken voelen. Natuurlijk is de dienst online te volgen, maar ja…we hebben er iets op bedacht: Na de dienst zitten de zes op de stoep vóór De Schakel.
En u:  stap op de fiets of in de auto, of ga aan de wandel, neem een lieve bloem en/of kaartje mee en kom het brengen: KOM LANGS EN DRIVE THROUGH. Geen opstoppingen, zwaaien, lieve woorden, een bloem in de vaas en doorrijden of lopen maar weer. Wel heel feestelijk! We zien jullie graag langskomen.

Leiding kindernevendienst  en tienerdienst en ds. Joke Baaij
terug