Paulusreis van 6 tot 14 april 2024 Paulusreis van 6 tot 14 april 2024

Er is een groepje enthousiaste gemeenteleden die het initiatief hebben opgevat om een bijbelse Paulusreis naar Griekenland te organiseren. Deze vindt plaats van 6 tot 14 april in 2024. De reis start in Thessaloniki en eindigt in Athene. Er zijn al zo’n 15 mensen die zich hebben opgegeven. Sommige gaan met het vliegtuig, anderen gaan met bus, trein of boot, dat verlengt de reis met ongeveer 6 dagen. De reis kost ongeveer €1600,- (verblijf daar en vliegreis inbegrepen, voor de treinreizigers komen er nog kosten openbaar vervoer en overnachtingen bij). Reisorganisatie Drietour organiseert de reis ter plekke; dat betekent dat overnachtingen, busvervoer, Nederlands sprekende gids en het eten allemaal geregeld wordt.

Zin in?
Er kunnen meer gemeenteleden mee. De maximale groepsgrootte is ongeveer 25 a 30 personen. Er komen nog een tweetal voorbereidingsavonden met lezingen over Paulus en de Griekse Oudheid. Voor belangstellenden is er een powerpoint beschikbaar met praktische informatie.

Meer informatie? Stuur een mailtje met je naam en telefoonnummer naar paulusreis2024@gmail.com. Dan nemen wij contact met je op.
Thea, Tjalling, Monic en Eveline
terug