Rommelmarkt 21 maart 2020 Rommelmarkt 21 maart 2020
Begin nu alvast met de grote zolderopruiming en breng ons uw overbodige, maar toch nog bruikbare en verkoopbare, spullen. U kunt hiervoor terecht in De Schakel op vrijdag 20 maart tussen 13.30 uur en 20.00 uur. 
Gelieve geen kleding ed., verouderde computers/printers/beeldschermen/televisies, videobanden of grote meubels aan te leveren! Dergelijke goederen worden amper verkocht zo is de ervaring. 
In sommige gevallen worden spullen in Camminghaburen van huis opgehaald, maar alleen na telefonische afspraak. Hiervoor kunt u bellen met Anita Smit telefoon (0518) 40 33 32 of vrijdagmiddag na 13.00 uur met De Schakel telefoon (058) 267 24 50. Geen ruimte om spullen te bewaren? Neem gerust nu al contact op met de rommelmarktcommissie, we beschikken over opslagruimte!! 
Heeft u geen spullen beschikbaar? Dan kunt u natuurlijk ook nog op een andere wijze een bijdrage leveren, bijv. als vrijwilliger/ster. Met name op donderdagavond en vrijdag zoeken we nog sjouwers. 
Daarnaast zijn wij nog op zoek naar mensen die prijzen beschikbaar willen stellen voor het draaiend rad en loterij en naar personen met culinaire vaardigheden die thuis koek en/of cake willen bakken voor de verkoop. 
Verdere informatie over de rommelmarkt kunt u krijgen bij Anita Smit, telefoon (0518) 40 33 32 of e-mail We zijn ook te vinden op Facebook via https://www.facebook.com/rommelmarkt.camminghaburen
Word vrienden met ons en blijf op de hoogte van het laatste nieuws. 
Tot 20 en/of 21 maart!

De werkgroep Rommelmarkt
terug