Uit de wijkkerkenraad van februari 2024 Uit de wijkkerkenraad van februari 2024
Nog even terug komend op doen wat je handen vinden om te doen: nog steeds zijn we dringend op zoek naar één of twee mensen die (samen) voorzitter willen zijn van onze wijkkerkenraad. In een profielschets hebben we deze taak beschreven. Help ons alsjeblieft door deze profielschets te lezen en met ons mee te denken. Zonder voorzitter(s) doen we met elkaar echt een stap terug in wat we als wijkkerkenraad kunnen betekenen voor deze wijkgemeente en voor de Protestantse Gemeente Leeuwarden. De profielschets ligt binnenkort ook in de hal van de kerk, voor als je het nog eens rustig na wilt lezen en is ook te vinden op onze website onder het tabblad vacatures.
Naast deze vacature blijven er ook andere leegtes: zo kan er de komende tijd geen Kick uitkomen;  er hebben zich geen redactieleden gemeld. En daarbij willen we de tijd nemen om na te denken over de toekomst van een papieren kerkblad.
De wijkkerkenraad heeft in samenspraak met Riny van Sloten en Wies Peereboom besloten om het e-mailadres schakelcontact@gmail.com op te heffen. Dit e-mailadres, dat in Corona-tijd in het leven is geroepen om contact met elkaar te onderhouden, wordt zelden meer gebruikt. Voor contact kan altijd het e-mailadres secretariaat@kerkincamminghaburen.nl  worden gebruikt.
Zo werden nog meer zaken besproken, waar u later of via andere kanalen vast ook nog iets van hoort. 
Tenslotte sprake we onze zegenbede uit, eindigend met
“dat Gods Geest ons blijft bewegen. Gezegende mensen mogen we zijn”
Namens de wijkkerkenraad,  Froukje Houtstra
terug