PKN
Protestantse Wijkgemeente Camminghaburen
 
Zaalhuur Zaalhuur

De Schakel is een multifunctioneel gebouw dat niet alleen voor kerkdiensten wordt gebruikt maar ook voor vergaderingen, examens, cursussen en concerten.

Het gebruik van het gebouw op doordeweekse dagen/avonden en de commerciële activiteiten worden verzorgd door Beheer Kerkgebouwen Leeuwarden. Naast het huren van zalen kunnen ook broodmaaltijden en buffetten worden verzorgd.
Beheer Kerkgebouwen Leeuwarden is bereikbaar op werkdagen van 09.00 - 12.00 uur via telefoonnummer (058) 21 28 313 of mail uw aanvraag/bericht naar .

 
Kostersgroep Kostersgroep

Een groep vrijwilligers verzorgt bij toerbeurt op zondag de kosterstaken voor, tijdens en na de dienst. Voor het serveren van koffie na de kerkdienst krijgen de kosters hulp van een aantal dames.
De kostersgroep wordt ook ingeschakeld bij bijzondere activiteiten zoals de rommelmarkt, de startzondag, enz. De kosters hebben allen een opleiding gevolgd voor BedrijfsHulpVerlener (BHV). Mocht er onverhoopt wat gebeuren tijdens de diensten, dan zijn de kosters geïnstrueerd over hoe te handelen.
Contactpersoon: R. Steendam, e-mail telefoon (058) 267 11 98.

 
Tuin- en klein onderhoud Tuin- en klein onderhoud

Het onderhoud van de tuin en kleine onderhoudsklusjes doen de gemeenteleden zelf op maandagmorgen tussen 9.00 uur en 11.30 uur. Vrijwilligers zijn van harte welkom en natuurlijk staat iedere maandag de koffie klaar. Interesse? Opgave bij de secretaris van de kerkrentmeesters,
e-mail:

 
 

Inloggen


Activiteitenmiddag
datum en tijdstip 26-03-2019 om 14:30 uur
meer details

Leerhuis theologie
datum en tijdstip 28-03-2019 om
meer details

Cantorij/zanggroep
datum en tijdstip 28-03-2019 om 20:00 uur
meer details

- 4e Zondag in de 40-dagentijd -
datum en tijdstip 31-03-2019 om 9:30 uur
meer details

 
Datum Samenschakeldag bekend
Houd zondag 30 juni vrij voor deze gemeente-activiteit.
Meer informatie volgt t.z.t.
 
Contact
meer
 
Grote letter
meer
 
Korte gedachte voor vandaag
Uit het boek: Vrede in je hart, Frère Roger van Taizé
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.