Kinderoppas Kinderoppas


Bij elke kerkdienst kan er kinderoppas voor de kinderen van 0 tot 4 jaar geregeld worden. Bel of app vóór zondag met Dorien 06 24 58 21 08 dan regelen we oppas. Aan het einde van de dienst kunnen de ouders de kinderen ophalen om de zegen mee te maken. 

De vierde zondag van de maand is er standaard oppas aanwezig vanwege Kom In De Kring voor kinderen van 0 t/m 6 jaar.
De vijfde dienst in de maand is een gezamenlijke dienst voor alle leeftijden, dus ook voor de kleintjes. Er is dan geen oppas nodig.

 
Kom in de kring Kom in de kring

Kom in de kring is een viering voor de allerjongste kinderen van 0 tot en met 5 jaar samen met hun ouders. Kom in de kring wordt elke vierde zondag van de maand tijdens de kerkdienst gehouden. 
De kinderen en hun ouders gaan tegelijkertijd met de kinderen van de kindernevendienst naar hun eigen ruimte.
Kom in de kring duurt ongeveer een half uur. En aansluitend wordt in de kerkzaal het einde van de kerkdienst meegemaakt.
Alle ouders met deze jongste kinderen zijn welkom!
Voor vragen of meer info: Dorien, 06 24 58 21 08
 
Kindernevendienst Kindernevendienst


Voor de kinderen in de basisschoolleeftijd is er gedurende de preek kindernevendienst. De kindernevendienst bevordert de betrokkenheid bij de eredienst op zondag. De kinderen wordt een verhaal verteld over hetzelfde tekstgedeelte dat de dominee gebruikt voor zijn preek. Rondom de feestdagen wordt met projecten gewerkt. De kinderen zijn ingedeeld in twee leeftijdsgroepen: groep 1,2, 3 en 4 en groep 5, 6, 7 en 8.
Voor vragen of meer info: Theo Holwerda