Muziek en zang Muziek en zang

Muziek heeft een belangrijke plaats in onze wijkgemeente. Er is een cantorij/zangroep om de kerkdiensten te begeleiden. En iedere zondag is er een musicus die de gemeente begeleidt op de vleugel.

Onze gemeente put uit een rijke traditie van psalmen, liederen en gezangen. Niet alleen uit het liedboek of van Nederlandse oorsprong. Gezangen uit de gehele wereld uit allerlei liedbundels krijgen af en toe een plekje in de liturgie. Daarnaast maken de predikant en een aantal gemeenteleden regelmatig een nieuw lied.
 
Cantorij Cantorij


De cantorij/muziekgroep repeteert op donderdagavond van 20.00-22.00 uur in De Schakel. Onder leiding van Henney Venema worden dan de liederen voor de komende diensten ingestudeerd.
Belangstellenden worden van harte uitgenodigd om geheel vrijblijvend een avond te komen kijken en luisteren. U kunt ook contact opnemen met Henney Venema, of 06 309 578 03. 

 
Koren Koren

Iedereen die graag wil musiceren/zingen, kan zich aansluiten bij de cantorij/zanggroep of meedoen met projectkoren. Houd de website in de gaten voor aankondigingen van muziekprojecten. Wil je meedoen met de cantorij/zanggroep, kom dan op donderdagavond naar de repetitie.
De cantorij/zanggroep staat onder leiding van Henney Venema,  of 06 309 578 03.