PKN
Protestantse Wijkgemeente Camminghaburen
 
Muziek en zang Muziek en zang

Muziek heeft een belangrijke plaats in onze wijkgemeente. Er is een cantorij/zangroep om de kerkdiensten te begeleiden. En iedere zondag is er een musicus die de gemeente begeleidt op de vleugel.

Onze gemeente put uit een rijke traditie van psalmen, liederen en gezangen. Niet alleen uit het liedboek of van Nederlandse oorsprong. Gezangen uit de gehele wereld uit allerlei liedbundels krijgen af en toe een plekje in de liturgie. Daarnaast maken de predikant en een aantal gemeenteleden regelmatig een nieuw lied.

 
Cantorij Cantorij

De cantorij/muziekgroep repeteert op donderdagavond van 20.00-22.00 uur in De Schakel. Onder leiding van Henney Venema worden dan de liederen voor de komende diensten ingestudeerd.
Belangstellenden worden van harte uitgenodigd om geheel vrijblijvend een avond te komen kijken en luisteren. U kunt ook contact opnemen met Henney Venema, of 06 30957803. 

 
Koren Koren

Iedereen die graag wil musiceren/zingen, kan zich aansluiten bij de cantorij/zanggroep of meedoen met projectkoren. Houd de website in de gaten voor aankondigingen van muziekprojecten.
Wil je meedoen met de cantorij/zanggroep, kom dan op donderdagavond naar de repetitie. De cantorij/zanggroep staat onder leiding van Henney Venema, of 06 30957803.

 
 

Inloggen


Activiteitenmiddag
datum en tijdstip 26-03-2019 om 14:30 uur
meer details

Leerhuis theologie
datum en tijdstip 28-03-2019 om
meer details

Cantorij/zanggroep
datum en tijdstip 28-03-2019 om 20:00 uur
meer details

- 4e Zondag in de 40-dagentijd -
datum en tijdstip 31-03-2019 om 9:30 uur
meer details

 
Datum Samenschakeldag bekend
Houd zondag 30 juni vrij voor deze gemeente-activiteit.
Meer informatie volgt t.z.t.
 
Contact
meer
 
Grote letter
meer
 
Korte gedachte voor vandaag
Uit het boek: Vrede in je hart, Frère Roger van Taizé
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.