Zaalhuur Zaalhuur


De Schakel is een multifunctioneel gebouw dat niet alleen voor kerkdiensten wordt gebruikt maar ook voor vergaderingen, examens, cursussen en concerten.

Het gebruik van het gebouw op doordeweekse dagen/avonden en de commerciële activiteiten worden verzorgd door Beheer Kerkgebouwen Leeuwarden. Naast het huren van zalen kunnen ook broodmaaltijden en buffetten worden verzorgd.
Beheer Kerkgebouwen Leeuwarden is bereikbaar op werkdagen van 09.00 - 12.00 uur via telefoonnummer (058) 21 28 313 of mail uw aanvraag/bericht naar 
info@grotekerkleeuwarden.nl.

 
Kostersgroep Kostersgroep

Een groep vrijwilligers verzorgt bij toerbeurt op zondag de kosterstaken voor, tijdens en na de dienst. Voor het serveren van koffie na de kerkdienst krijgen de kosters hulp van een aantal dames.
De kostersgroep wordt ook ingeschakeld bij bijzondere activiteiten zoals de rommelmarkt, de startzondag, enz. De kosters hebben allen een opleiding gevolgd voor BedrijfsHulpVerlener (BHV). Mocht er onverhoopt wat gebeuren tijdens de diensten, dan zijn de kosters geïnstrueerd over hoe te handelen.
Contactpersoon: R. Steendam, e-mail r.steendam9@upcmail.nl, telefoon (058) 267 11 98.

 
Tuin- en klein onderhoud Tuin- en klein onderhoud

Het onderhoud van de tuin en kleine onderhoudsklusjes doen de gemeenteleden zelf op maandagmorgen tussen 9.00 uur en 11.30 uur. Vrijwilligers zijn van harte welkom en natuurlijk staat iedere maandag de koffie klaar. Interesse? Opgave bij de secretaris van de kerkrentmeesters,
e-mail: kerkrentmeesters@kerkincamminghaburen.nl