Kinderoppas Kinderoppas


Bij elke kerkdienst is kinderoppas voor de kinderen van 0 tot 4 jaar aanwezig. Een enthousiast team past op de kinderen. Aan het einde van de dienst kunnen de ouders de kinderen ophalen om de zegen mee te maken. Sommige ouders maken daar gebruik van.

 
Kom in de Kring Kom in de Kring

Kom in de kring is een viering voor de allerjongste kinderen van 0 tot en met 3 jaar samen met hun ouders. Kom in de kring wordt elke eerste zondag van de maand tijdens de kerkdienst gehouden. 
Ouders kunnen hun kinderen eerst naar de oppas brengen. Gelijk met de kinderen van de kindernevendienst zullen zij de kerkzaal verlaten en naar de oppaszaal gaan. Daar zal de viering samen met de kinderen zijn. Kom in de kring duurt ongeveer een half uur. En aansluitend kan het einde van de kerkdienst gezamenlijk worden meegemaakt.
Alle ouders met kinderen in die leeftijd zijn samen met hun kinderen welkom!
 
Kindernevendienst Kindernevendienst


Voor de kinderen in de basisschoolleeftijd is er gedurende de preek kindernevendienst. De kindernevendienst bevordert de betrokkenheid bij de eredienst op zondag. De kinderen wordt een verhaal verteld over hetzelfde tekstgedeelte dat de dominee gebruikt voor zijn preek. Rondom de feestdagen wordt met projecten gewerkt. De kinderen zijn ingedeeld in twee leeftijdsgroepen:

groep 1,2, 3 en 4 en groep 5, 6, 7 en 8.