Wereldwinkel Wereldwinkel
De afgelopen maanden hebben we door de Corona-crisis de wereldwinkel moeten missen in De Schakel. 
Jammer genoeg is ook niet iedereen in de gelegenheid om de Wereldwinkel in de stad te bezoeken. En dat, terwijl er juist in deze periode ook weer zulke mooie fair-trade producten te koop zijn.
Daarom willen we er op 13 december, al is het in aangepaste vorm, graag weer voor jullie zijn.

Hoe?
U vind hier een lijst met food-producten en een lijst met kunstnijverheid artikelen die u kunt bestellen.  Bijvoorbeeld kerstkaarten, theelicht-houders, kaarsen, schalen en vilten figuurtjes.
U kunt uw bestelling per mail doorgeven aan froukjehoutstra@gmail.com. Dat kan tot en met vrijdag 4 december. 
Geeft u alstublieft het product en het aantal door. Bij de kunstnijverheid graag ook het artikelnummer doorgeven, deze vindt u in de rechterkolom naast de foto’s.

Op zondag 13 december zullen wij na de kerkdienst tot 12.00 uur aanwezig zijn in de Schakel met alle bestellingen en met een beperkt aantal andere (kerst)artikelen om te bekijken en te kunnen kopen. 
U kunt uw bestelling dan ophalen in De Schakel. Wij zullen er voor zorgen dat u dit op een veilige manier kunt doen, rekening houdend met de Corona-maatregelen.
U kunt uw betaling overmaken als u uw bestelling hebt gehaald. Contant betalen is niet mogelijk.

Als u liever niet naar De Schakel komt, wilt u dit dan in de mail aangeven? Dan kunt u uw bestelling ook bij ons aan huis ophalen op maandag 14 december.
Als u vragen hebt, kunt u mij bellen op telefoonnummer 058 2675558.

Het bestuur van de wereldwinkel Leeuwarden en wij hopen op een succesvolle verkoop!

Froukje Houtstra
 
terug