Verslag rommelmarkt 2024 Verslag rommelmarkt 2024
Met de opbrengst steunen we een drietal goede doelen te weten:
  • Wijkkas Protestantse Wijkgemeente Camminghaburen. Uit deze kas worden activiteiten georganiseerd voor kerkleden en wijkbewoners.
  • Stichting Hope4Ukraine. Deze stichting organiseert transporten met hulpgoederen en biedt herstelreizen aan voor Nederlandse vrijwilligers, naar Irpin en Mykolajic in Oekraine. De Stichting regelt voedselpakketten en zorgt ervoor, dat elke maand 4.000 broden worden uitgedeeld in steden en dorpen tot aan het frontgebied. Daarbij werkt de stichting altijd samen met lokale kerken.
  • Circus Saranti. Dit circus bestaat 65 jaar in 2024 en gaat Leeuwarden op stelten zetten. Jongeren krijgen de gelegenheid op stelten te leren lopen. Het gaat dan natuurlijk niet alleen om die vaardigheid, maar ook om meer: samen zijn, het samen optrekken en pret maken. Hierbij richt men zich vooral op kansarme kinderen in de lagere schoolleeftijd.

Wij willen iedereen bedanken, die aan het succes heeft bijgedragen. In de eerste plaats de vele vrijwilligers, die gedurende hun inzet tijd noch moeite hebben gespaard. In de tweede plaats onze sponsors en allen, die spullen hebben ingebracht en in de derde plaats natuurlijk de kopers van de ingebrachte spullen.

Heb je nu al spullen die we op Marktplaats kunnen verkopen of wil je bij de volgende rommelmarkt graag meewerken als vrijwilliger? Neem dan gerust contact met ons op. We zijn bereikbaar via schakelrommelmarkt@gmail.com, of via facebook https://www.facebook.com/rommelmarkt.camminghaburen.

Ook suggesties voor nieuwe goede doelen voor de rommelmarkt van 2025, zijn nu al van harte welkom.

Wij hopen jullie op zaterdag 15 maart 2025 weer te mogen begroeten op onze volgende rommelmarkt.

De rommelmarktcommissie.
 
terug